Monique

Links

Alpe d'HuZes In mijn omgeving heb ik veel te maken met kankerpatienten. Om die reden ben ik in 2008 gestart met de beklimming van de Alpe d'Huez. Hiermee draag ik een steentje bij aan de stichting Alpe d'HuZes. (www.alpedhuzes.nl)
Human Support Human Support biedt werkgevers diverse diensten om zieke werknemers met kanker te begeleiden tijdens de vaak lange verzuimperiode. Human Support werkt vanuit mogelijkheden en kansen, met een grensverleggende benadering en extra aandacht voor het menselijke aspect. Langzaam krijgt de patient het heft weer in eigen handen. (www.human-support.nl)
School of Touch School of Touch is de enige officieel erkende opleider voor Tactiel Stimulering in Nederland.(www.schooloftouch.nl)
Ledro For Life Ledro4life is een jaarlijks terugkerend eendaags wandel- en moutainbike evenement in het prachtige Valle di Ledro in Italiƫ. De organisatie van Ledro4life stelt zich ten doel om de ziekte ALS de wereld uit te helpen en zamelt geld in voor onderzoeksproject MINE. Het doel van project MINE is om het DNA van minstens 15.000 ALS patiƫnten en 7.500 controlepersonen te analyseren en de resultaten te vergelijken om zo de genetische oorzaak van ALS te vinden.
Stichting voor jou Stichting voor jou 'Voor Jou, een mooi moment voor mensen met kanker' is een jonge stichting zonder winstoogmerk, die zich bezighoudt met de verwenzorg en/of complementaire zorg aan mensen met kanker in met name de regio Rijnmond. Dit gebeurt op diverse manieren, in verschillende settings en vaak met een aantal samenwerkingspartners.
Praktijk PUUR E: monique@puurmassage.com T: 06-45900060& KvK 60359943 Disclaimer Huisregels Colofon