Monique

Als je hoort dat je kanker hebt ...

Kanker raakt je in je kern, je hart, je innerlijk, je ziel
Alles wankelt, alles valt
Alles wordt in een klap onder je voeten weggevaagd
Veel onzekerheid
En vooral een confrontatie met je sterfelijkheid


Je leven komt geheel in het teken te staan van ziek zijn, behandelingen ondergaan, onzekerheid, angst, overleven! Je emoties komen hierdoor in een stroomversnelling terecht. Voor jezelf en je omgeving is dit een moeilijke en zware periode.

Massage bij kanker

Uit onderzoek is gebleken dat masseren bij mensen met kanker de kwaliteit van leven kan verbeteren. Door liefdevolle aanrakingen met aandacht, kan het vertrouwen in je eigen lichaam weer langzaam hersteld worden. Symptomen als pijn, spanning, stress, vermoeidheid, slapeloosheid en depressie kunnen verminderen. Massage brengt ontspanning voor lichaam en geest. Massage kan geen genezig brengen, maar wel ondersteuning bieden tijdens alle fases van het ziekteproces.

Ik wil je heel graag in dit proces ondersteunen en er voor je ZIJN.

Ik vind het belangrijk dat jij je veilig en vertrouwd voelt

Ik zal de massage dan ook aanpassen aan de behandelingsfase waarin jij je bevindt. Afhankelijk van jouw wensen, conditie en mogelijkheden maken we afspraken.


Voor deze specialistische massage, heb ik een speciale opleiding gevolgd bij Stichting voor jou


Ik masseer in mijn eigen praktijk. Bent u niet in staat om naar mij te komen, dan kom ik bij u thuis of naar het ziekenhuis. Bel me (06-4590 0060) of mail me (monique@puurmassage.com) om een afspraak te maken.


Lees de huisregels van PUUR even door, voordat u bij mij komt voor een massage.

Praktijk PUUR E: monique@puurmassage.com T: 06-45900060& KvK 60359943 Disclaimer Huisregels Colofon