monique

PUUR Monique

Mijn naam is Monique Timmermans en uw PUUR therapeut.
Geboren op 26 juni 1967 in Eindhoven en moeder van twee twintigers. In liefde verbonden met Hans en samen zijn we trots op onze vijf kinderen!

In 2019 zijn wij samen onder één dak gaan wonen in het mooie Son. Hier heb ik met veel liefde mijn praktijkruimte gebouwd achter in de tuin, waar u met de achteringang naar binnen komt.

In 2008 kwam ik voor het eerst in aanraking met massage en mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Zo heb ik een 1 jarige opleiding gevolgd tot Holistisch masseur. In de holistische filosofie wordt de mens gezien als één geheel (lichaam, geest en ziel) en hangt alles met elkaar samen.

Daarna heb ik veel baat gehad van voetreflextherapie voor rouwverwerking. Dit wilde ik ook voor andere mensen betekenen! Dus ik ging de 3 jarige HBO opleiding tot voetreflexplus therapeut volgen bij Total Health.

Wat mij hierin erg aanspreekt is de samenwerking tussen de Chinese geneeskunde en de westerse alternatieve geneeskunde om zorg te kunnen dragen voor gezondheid, vitaliteit, ontspanning en balans. Wij kijken naar het geheel van de mens! In september 2018 heb ik mijn opleiding succesvol afgerond.

Ik zie u graag in mijn praktijk voor het ervaren van een voetreflex massage!

Met Pure groet,
Monique Timmermans

PUUR Voetreflex E: monique@puurmassage.com T: 06-45900060& KvK 60359943 Disclaimer Huisregels Colofon