voeten

Voetreflexbehandelingen

Wanneer u voor het eerst bij Puur komt, starten we altijd met een intake gesprek. In dit gesprek vraag ik u naar de klachten op dit moment, uw ziektegeschiedenis, medicatiegebruik en eventuele aandoeningen die bij u in de familie voorkomen.

Na het gesprek beginnen we met een ontspannende reflexzonemassage. Pijnpunten en causale reflexzones worden in kaart gebracht. Aan de hand van deze gegevens en de anamnese die is afgenomen tijdens het intake gesprek zal er een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. Meestal is een behandelcyclus van 6-8 voetreflex massages. In overleg wordt besproken hoe frequent de afspraken zullen zijn.

Het is aan te raden om na een behandelcyclus regelmatig een voetreflex afspraak te maken om zowel geestelijk als lichamelijk in balans te blijven en om nieuwe klachten te voorkomen.

Indien u voor een PUUR ontspannende massagebehandeling kiest, hoeft er geen anamnese te worden afgenomen en neemt u meteen plaats op de massagetafel.

Goed om te weten

  • Bij PUUR worden uw persoonlijke en medische gegevens nooit zonder uw toestemming aan derden gegeven, ik hanteer het volgende Privacy statement.
  • Het is aan te raden om tijdens de massage makkelijk zittende kleding te dragen.

Behandelingen

Naast een ontspannende massage, zijn binnen de voetreflexologie ook specifieke behandelmethoden bekend. Ik heb gekozen voor vier specialisatie richtingen: De vrouw, Rouwverwerking, Coaching en kinderen.

Ik verzoek u deze even door te lezen, voordat u naar mij komt voor een massage.

PUUR Voetreflex E: monique@puurmassage.com T: 06-45900060& KvK 60359943 Disclaimer Huisregels Colofon